Beks Bedrijfsvloeren B.V. stelt hoge eisen

Beks Bedrijfsvloeren B.V. stelt hoge eisen aan de materialen waarmee wordt gewerkt, de medewerkers en het uiteindelijke resultaat van een project. Het bedrijf beschikt over de keurmerken VCA*, Vloerkeur, KOMO en BRL. Deze certificeringen geven aan dat Beks Bedrijfsvloeren B.V. een professioneel en vakkundig bedrijf is, waar u op kunt bouwen.

VCA*

De Veiligheids Checklist voor Aannemers heeft betrekking op zowel de directe veiligheidsbeheersing voor medewerkers op de werkvloer als op de veiligheidsstructuren binnen het bedrijf. Dit keurmerk regelt de aansprakelijkheid tussen de opdrachtgever en het bouwbedrijf. Vooral bedrijven in de (petro)chemische industrie eisen dat hun partners voldoen aan het VCA-keurmerk. Beks Bedrijfsvloeren B.V. is één van de eerste vloerenbedrijven in Nederland die aan de eisen van het keurmerk voldoet.

Vloerkeur

Het keurmerk Vloerkeur wordt toegewezen aan vloerenbedrijven die werken aan continue kwaliteitsverbetering op het gebied van techniek, milieu, arbo, logistiek en communicatie. Door te voldoen aan de richtlijnen mag Beks Bedrijfsvloeren B.V. zich rekenen tot de Erkende Vloerenbedrijven.

Vrijblijvend offerte ?

Vraag nu een scherpe offerte aan