Skip to main content

Betonvloeren

Betonvloeren: de mogelijkheden

Bij Beks Bedrijfsvloeren bv staat één ding vast: u krijgt het complete pakket. Van de voorbereiding van de ondergrond van uw locatie tot de installatie van diverse soorten isolatie en wapening. En natuurlijk het professioneel storten van het beton. Daarbij kiest u uit drie soorten betonvloeren: traditioneel gewapend, staalvezel of vloeistofdicht. Wilt u advies over de beste toepassing of prijsstelling voor uw project? We denken graag met u mee.

Traditionele betonvloeren

De meest gebruikte betonvloer in de bouw? Zonder twijfel de traditioneel gewapende betonvloer. Dat is niet voor niets: als het om kwaliteit gaat, is dit de beste vloer die u kunt kiezen. Bovendien is deze geschikt als ondergrond voor de meest uiteenlopende bouwprojecten. Denk aan parkeergarages, appartementen- of kantoorgebouwen of bedrijfshallen, maar ook aan weg- en waterbouwprojecten.

Bij de installatie van de vloer maken we gebruik van enkele of dubbele wapening. Dit hangt af van de ondergrond en de uiteindelijke belasting. Voor elk project geldt: onze vakspecialisten storten de vloer zorgvuldig, veilig én volgens planning.

Meer weten over de mogelijkheden voor uw project? Bel of mail ons.

Staalvezelbetonvloeren

Een snelle én prijstechnisch interessante optie als ondergrond voor bedrijfshallen en magazijnen is de staalvezelbetonvloer. Deze vloer is vergelijkbaar met de traditionele betonvloer en wordt de laatste jaren steeds populairder. Het verschil tussen de vloeren zit in de versterking en bescherming tegen scheuren: we voegen stalen vezels aan de betonmix toe. Hierdoor besparen we materiaal en kunnen onze vakspecialisten sneller werken. Het resultaat? De prijs valt lager uit dan bij de traditionele betonvloer.

In sommige gevallen is de traditionele betonvloer geschikter. Benieuwd naar de juiste toepassing of technieken voor uw project? Bel of mail ons. We adviseren u graag.

Vloeistofdichte betonvloeren

Autogarages, wasstraten en tankstations: het zijn voorbeelden van locaties waarbij een vloeistofdichte betonvloer verplicht is. Beks Bedrijfsvloeren bv heeft de juiste kennis en kunde in huis voor de constructie van Plan Bodembeschermende Voorzieningen. U schakelt onze vakspecialisten door heel Nederland in om een vloeistofdichte betonvloer te storten of uw oude vloer te laten vervangen. Zo voldoet deze aan de normen voor de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening.

Bij dit type vloer heeft u keuze uit verschillende afwerkingsopties: we kunnen de vloer coaten, een andere structuur geven of uitvoeren in gekleurd beton. Meer weten over de mogelijkheden voor uw project? Bel of mail ons.