Altijd een passende oplossing

Beks Bedrijfsvloeren B.V. is dé specialist in betonvloeren en meer. Of het nu gaat om een traditioneel gewapende betonvloer of een vloeistofdichte betonvloer, Beks Bedrijfsvloeren B.V. heeft een passende oplossing.

Daarnaast verhuurt Beks Bedrijfsvloeren B.V. betonpompen. Het Udense bedrijf verzorgt het voorbereiden, leggen en afwerken van elke vloer, geheel afgestemd op de eisen van de opdrachtgever. Kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Aandacht voor detail

Voor elke vloer geldt dat voldaan wordt aan de hoogste eisen op het gebied van verdichting en afwerking. De medewerkers van Beks Bedrijfsvloeren B.V. verzorgen elk project tot in de puntjes. De verdichting van een vloer is altijd een aandachtspunt in verband met het voorkomen van kiezelophopingen. De vloer dient tevens vlak afgewerkt te worden in verband met de levensduur van de vloer. Hoe vlakker de vloer, hoe meer slijtvast.

Vloerkeur

Het keurmerk Vloerkeur wordt toegewezen aan vloerenbedrijven die werken aan continue kwaliteitsverbetering op het gebied van techniek, milieu, arbo, logistiek en communicatie. Door te voldoen aan de richtlijnen mag Beks Bedrijfsvloeren B.V. zich rekenen tot de Erkende Vloerenbedrijven.

Vrijblijvend offerte ?

Vraag nu een scherpe offerte aan